Top of the page

Grindwinning Trierveld van start

maandag 10 april 2017
Grindwinning in gebied Trierveld (gemeente Sittard-Geleen) van start. Salden Elektro BV is verantwoordelijk voor de elektrische installatie van locatie en werkschip Rotterdam 3. Een bijzonder project, onderdeel van het Grensmaasproject, dat zorgt voor de veiligheid van tienduizenden gezinnen. 

grensmaas

Het project Grensmaas is het grootste rivierproject in uitvoering in Nederland. De werkzaamheden strekken zich uit over een traject van 43 kilometer tussen Maastricht en Echt-Susteren. De uitvoering is in handen van Consortium Grensmaas. Consortium Grensmaas is in Trierveld (gemeente Sittard-Geleen) in het najaar van 2015 van start gegaan met de voorbereidende werkzaamheden. Salden Elektro BV heeft hier aan bijgedragen door het verzorgen van een stuk infrastructuur. De diverse voedingskabels, terrein- en straatverlichting, verdeelinrichtingen en de installatie van diverse gebouwen werden door Salden gerealiseerd. 

Begin dit jaar is gestart met het verplaatsen van de grindverwerkingsinstallatie Rotterdam 3 vanaf Itteren naar Trierveld. Salden Elektro heeft de elektrische installatie hiervoor verzorgd, waarna de productie probleemloos en op tijd kon worden opgestart. Daarmee is de grindproductie op de locatie Trierveld op 22 maart van start gegaan. Over enkele maanden komt ook de tweede verwerkingsinstallatie, Merwede, naar Trierveld. De Merwede is nu nog bezig met de laatste loodjes van de grindproductie in Itteren.
© Copyright 2024 Salden Elektro. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.
© Copyright 2024 Salden Elektro. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.